top of page
Поиск
  • chasovyrschool17

«КНИГОМАНІЯ – 2019»

1 лютого 2019р. стартував Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія – 2019», Цей конкурс проводиться з метою підвищення рівня читацької та культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання. Організаторами «Книгоманії-2019» є громадська організація «Форум видавців» та державна установа «Український інститут книги»

14 березня в бібліотеці ЦДЮТ відбувся перший (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019», в яко-

му прийняли участь читачі бібліотек – учні 7-х класів Часовоярської ЗОШ №15, Часовоярської ЗОШ № 17, Калинівської ЗОШ.

Семикласники ділилися своїми враження щодо прочитаних книжок, а також представили на розгляд журі Читацькі щоденники. Було цікаве розмаїття представлених книг.

Звання «Суперчитач бібліотеки» отримала Комова Софія, учениця 7-го класу Часовоярсьої ЗОШ №17. Вона поділилася своїми враженнями про сучасну повість для підлітків «Каво по-дорослому» Ірини Мацко.

Що таке дорослість? Дехто вважає, що дорослість це насамперед свобода. Не потрібно звітувати: «Де ти? З ким ти? Що ти робиш? Але прочитавши цю книгу розумієш , що дорослість це не тільки вседозволеність, а ще й відповідальність. Назва книги «Кава по дорослому» це смак який має підліткове життя. Ніби щось ароматне, її хочеться пити, всі шаленіють від аромату кави, але на смак вона гірка – така як інколи буває доросле життя.

Переможниця візьме участь у II(районому) етапі конкурсу. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів та приємного знайомства з новими книжками!

bottom of page