top of page
Поиск
  • chasovyrschool17

«Свобода вибору - це відхід від залежності»

Становлення в Україні демократичної правової держави потребує суттєвого підвищення правосвідомості громадян та формування поваги до закону. Це може бути забезпечено, насамперед, шляхом удосконалення правової освіти населення.

Право громадян України на набуття необхідного обсягу правових знань забезпечується мережею загальних та спеціалізованих закладів освіти незалежно від форм власності, правовим інформуванням населення через засоби масової інформації та культурно-освітні установи.

Так 17 квітня 2019 року на базі Часовоярського центру надання адміністративних послуг було організовано правопросвітницький семінар на тему: «Відповідальне батьківство. Протидія булінгу.»

Запрошена на семінар, начальник відділу «Бахмутського бюро правової допомоги» Болотюк Оксана Леонідівна ознайомила зі структурою та основними завданнями «Бюро правової допомоги».

Під час проведення семінару всі присутні проявили високу активність і зацікавленість. Після завершення презентації учасники заходу долучились до спільного обговорення подальших планів та прийшли до висновку, що потрібно об’єднати зусилля у подолання правового нігілізму та задоволення потреб громадян у одержанні знань про право, провести найближчим часом просвітницькі заходи та тренінги щодо доступу до публічної інформації, захисту прав мешканців міста та науково-практичні семінарів та конференції з правової тематики з залученням учнів школи та батьків.

За більш детальною інформацією ви можете звернутися в шкільну бібліотеку.

bottom of page